Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/graphi99/public_html/miisami/mblog/index.php on line 14

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/graphi99/public_html/miisami/mblog/index.php on line 20

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/graphi99/public_html/miisami/mblog/index.php on line 26

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/graphi99/public_html/miisami/mblog/index.php on line 32
miisami.net -> BLOG
   
   
 
 
Korsetti ja stay upit :)
Wednesday, May 31, 2006, 17:08 - häät 9.6.2007
Ostin tuohon pukuun vielä eilen korsettiyläosan täältä Suomesta (20e KappAhlissa). Luonnonvalkoinen ja tosi nätti. Ovat alusvaateliikkeissä tosi kalliita- välillä noin 100e pintaan.

Stay up-sukatkin löytyivät. Sopivat hyvin sandaalien kanssa. :) Amarin malli l'amour. Tuon tapaiset siis, jossa ruusukuvioita. Jalassa tulee olemaan sandaalintapaiset korkokantakengät.


Stayupit

Hääpuvunostoreissusta
Wednesday, May 31, 2006, 16:57 - häät 9.6.2007
Hei kaikille!

Palasin perjantaina 19.05.2006 sulhon kanssa hääpuvunostoreissulta. Lähdettiin maanantaina 15.05. junalla Helsinkiin ja Helsingistä uudella Galaxy-aluksella Tallinnaan maanantai-iltana. Oltiin laivalla yksi yö ma-ti ja tiistai-aamuna lähdettiin Best Western Tallink Hotellille. Hotellissa olimme tiistain ja torstain väliset yöt eli kaksi yötä. Aikaa oli siis puvun ym. tarpeiden etsinnälle.

Aloitimme tiistaina hääpuvun etsinnän Tigasmosta, joka oli samassa rakennuksessa kuin Eesti Ühisbank. Hansa Bank on lähistöllä. On tärkeää, että seuraa aina karttaa, ettei kävele vahingossa väärään suuntaan. Tigasmossa sovitin n. kolme pukua. Yksi oli tyköistuva a-linjainen koko puku, jossa kullan värisiä koristeita. Muut sovittamani mallit olivat kaksiosaisia. Yhdessä oli pitsihihat ja alaosa luonnonvärinen ja toisessa lilat kukat yläosassa. Päädyin varaamaan tuon lilan yläosan, johon saisi muutokset seuraavalle päivälle. Sovittamani puvut olivat alle 400e, vielä kalliita verrattuna lopulliseen pukuvalintaan.

Seuraavaksi mentiin Anniliiniin ja Pärliin, joista kummastakaan ei pukua löytynyt. Pärlissä myyjä ei osannut suomea. Englanti onnistui hieman. (Anniliinista löytyi myöhemmin tyllinen alushame hintaan 35e. Aika edullinen verrattuna muihin löytämiini.) Palatessamme takaisin hotellille kävimme myös Stockmannin yläkerrassa olevassa Anna Bellan liikkeessä, jossa olikin vain hääpalvelu. Seuraavaksi suuntasimme sulhon kanssa Kibeen, jossa ei myöskään ollut sopivia pukuja eli yksinkertaisia bolerollisia tai leveäolkaimisia pukuja, joissa on hieman kirjontaa. Enemmänkin tuntui olevan ns. kermakakun näköisiä pukuja. Puvut olivat kyllä tosi hyvin esillä mallinukkien päällä. Kannattaa käydä.

Kiben jälkeen suuntasimme kävelymme (kannattaa varata mukaan hyvät kengät) SaloCenteriin, joka oli ihan hotellimme lähellä. SaloCenterin tunnistaa erikoisemmasta ovesta. Silmänisku Pukuja oli SaloCenterissä valtavasti ja olisin halunnut ne kaikki. Tuli jo valinnanvaikeus. Hääpukujen alue oli erotettu köydellä muusta alueesta, jossa korut ym. olivat. Puvut olivat todella kauniita, mm. Annie Couturen pukuja. Joissakin puvuissa, joissa oli alaosassa kirjailuja, oli hurjan pitkä laahus. Kankaat tuntuivat olevan laadukkaita. Löytyi useampia sovitettavia pukuja. Otin sovitettavaksi mm. puvun, jossa oli viininpunaisia kukkakirjailuja yläosassa. Tosi kaunis. Olkaimet olivat paksut. Puku istui sovitettaessa tosi hyvin mulle ja siihen ei tarvinnut kuin pari muutosta. Helmaa pitäisi lyhentää ja yläosaa laittaa hieman sisään, koska se tuntui hieman pitkältä näin lyhyelle ihmiselle (155cm). Valitsin lopulta tuon puvun, jonka hinta oli vain 186e, koska oli viime vuoden 2005 mallia. Tigasmon varauksen sai peruuttaa.

Pukuja oli paljon rekeissä. Myyjäkin ehdotti alussa pukuja, mutta lopulta sain valita itse sovitettavia pukuja. Myyjä ehdotti papinrouvamaista pukua, jossa oli pitkät hihat. Itse löysin lilakukallisen puvun (liian pieni), luonnonvalkoisen puvun ja beigeen puvun (myyjä ehdotti). Puvun (tuon yllämainitun kukallisen) sai sitten ostaa pankkikortilla eli MasterCardilla.

Kerolliakin etsimme ruokatauon jälkeen. Ei löytynyt ja käytiin mutka vielä Tigasmon suunnalla hakemassa alushame. Seuraavana päivänä löytyivät myös kengät hintaan 25e tavallisesta kenkäliikkeestä ja sukkanauha, hiuskoristeet ja hääpari kakun päälle SaloCenteristä. Olivat myös halvempia kuin Suomessa.

Kampaajallakin tuli käytyä (edullisempaa kuin Suomessa) ja vanhassa kaupungissa lopuksi. Matka todella kannatti ja budjetti alittui puolella. Reilu 200e maksoivat kaikki hääjutut yhteensä.

No nyt ovat liput tulleet
Wednesday, May 3, 2006, 16:02 - häät 9.6.2007
15.5.2006 maanantaina lähdetään aamujunalla kohti Helsinkiä ja sieltä illalla laivalla kohti Tallinnaa, uudella Galaxylla (Tallinkin laiva). Ollaan kaksi yötä hotellissa myös laivan lisäksi, joka on neljän tähden Best Western Tallink Hotel. Jee! On mukava olla hienossa hotellissa. Kotiin palataan torstaina 18.5 laivalla kansipaikoin ja junalla takas yöllä.

Odotan jo innolla. Hääpukua on siis tarkoitus katsastaa. :)

Matka Tallinnaan varattu :)
Monday, April 10, 2006, 17:20 - häät 9.6.2007
Tallinkin laivat

Tuossa linkki Tallinkin laivoille.

Onnistuttiin perjantaina varaamaan matka Tallinnaan Tallinkin Galaxy aluksella. Wow! :) Toukokuun puolessa välissä lähetään. Tarkempaa aikaa ilmoittelen sitten, kun liput ovat tulleet.

Mahdollinen hääpuku :)
Friday, April 7, 2006, 19:11 - häät 9.6.2007
Hääpuku ihanne

Tuossa linkki hääpuvun mahdolliseen ulkonäköön. Olis aika nätti. :)

En malta odottaa, että pääsen ostamaan puvun. Sitten sitä saapi aina sovittaa ja ihailla ennen hääpäivää.


Next
 

(c) 2004 - 2006 by miisami.net - Unique visits: 22677